Facebook is nog steeds een geweldig platform om potentiële klanten te vinden

Wie kent Facebook niet? Facebook is een van de sociale media die je kan inzetten om je bedrijf bekendheid te geven. Maar moet je gewoon zoveel mogelijk posten? Moet je af en toe wat posten? En wat moet je dan posten? Daarnaast gaan jouw zaken ook gewoon door. Heb je er wel tijd voor om alles bij te houden?

Daarom nemen wij graag wat werk van je over. Jij blijft in control als het gaat over jouw zakelijke account. Alleen kijken we mee over jouw schouder en posten we in overleg met jou relevantie info, we nodigen mensen uit om jouw zakelijke pagina leuk te vinden en als jij dat wil stellen we ook een betaalde campagne op.

Alles geregeld voor een vast bedrag per maand

Wanneer je een Facebook ondersteuning afneemt, helpen wij jou met jouw Facebook activiteiten. Uiteraard doen we alles in overleg, jij bent en blijft de baas over jouw account.

Maar soms is wat hulp bij het publiceren van een bericht wel welkom. Denk aan het op maat maken van plaatjes. Misschien heb je niet eens een passend plaatje bij je tekst. Misschien ook wel andersom. Je hebt een leuk beeld, maar geen tekst. Misschien heb je een leuke boodschap maar je weet niet hoe je dat online kan zetten. Met een Facebookhulp contract helpen we jou daar waar nodig voor reen vast bedrag per maand.

  • Kies voor Facebook ondersteuning BASIC als je zelf ook tijd en ideeën hebt.
  • Kies  voor Facebook ondersteuning ADVANCED als je je Sociale media via Facebook voor een groot deel wil uitbesteden.
  • Kies voor Facebook ondersteuning ULTRA als je alles uit Facebook wil halen, je concurrenten de baas wil zijn en je opzoek gaat naar de meeste volgers.

Facebook ondersteuning BASIC

€ 60,- --- per maand --- excl. btw

Jij voert de regie, maar soms is een handje hulp welkom. Kies je voor Facebook ondersteuning BASIC dan plaatsen we op jouw aangeven de berichten en waar nodig passen we het beeldmateriaal aan.

Facebook ondersteuning ADVANCED

€ 120,- --- per maand --- excl. btw

Wij plaatsen voor jou de beste posts op jouw Facebook account, maximaal 3 posts per week. Daarnaast nodigen we vrienden uit en houden de actualiteit in jouw branche in de gaten. Uiteraard passen we het materiaal geheel aan aan jouw huisstijl.

Facebook ondersteuning ULTRA

€ 350,- --- per maand --- excl. btw

Met dit pakket heb je alles in huis dat je nodig hebt voor een perfecte social media campagne. We plaatsen 5 posts per week op Facebook en/of Instagram.

We voeren een concurrentieonderzoek uit. We kijken goed naar wat onze concurrenten doen, wie zijn onze concurrenten? Wat doen zij goed? En welke advertenties van hen werken goed? Hoe kunnen we met deze informatie onze eigen campagne nog beter maken?

We voeren een gedegen hashtag onderzoek uit, welke hashtags werken goed om organisch meer verkeer te krijgen?

In dit pakket heb je ook de ruimte om betaalde advertentiecampagnes uit te zetten. Op basis van de door ons verzamelde informatie zetten we een advertentie campagne op die wel werkt. Je krijgt meer geïnteresseerde volgers. Per maand maken we 2 tot 4 advertenties die echt iets opleveren. (Het campagne geld bespreken we samen en zit NIET in het maandbedrag van € 350,-.)

Tenslotte voeren we maandelijks een voortgangsgesprek. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt en heb jij een goed inzicht in de resultaten.

Haal alles uit Facebook

Samen sta je sterker, daarom helpen we jou graag met jouw Facebook campagne.