Facebook is nog steeds een geweldig platform om potentiële klanten te vinden

Wie kent Facebook niet? Facebook is een van de sociale media die je kan inzetten om je bedrijf bekendheid te geven. Maar moet je gewoon zoveel mogelijk posten? Moet je af en toe wat posten? En wat moet je dan posten? Daarnaast gaan jouw zaken ook gewoon door. Heb je er wel tijd voor om alles bij te houden?

Daarom nemen wij graag wat werk van je over. Jij blijft in control als het gaat over jouw zakelijke account. Alleen kijken we mee over jouw schouder en posten we in overleg met jou relevantie info, we nodigen mensen uit om jouw zakelijke pagina leuk te vinden en als jij dat wil stellen we ook een betaalde campagne op.

Alles geregeld voor een vast bedrag per maand

Wanneer je een Facebook ondersteuning afneemt, helpen wij jou met jouw Facebook activiteiten. Uiteraard doen we alles in overleg, jij bent en blijft de baas over jouw account.

Maar soms is wat hulp bij het publiceren van een bericht wel welkom. Denk aan het op maat maken van plaatjes. Misschien heb je niet eens een passend plaatje bij je tekst. Misschien ook wel andersom. Je hebt een leuk beeld, maar geen tekst. Misschien heb je een leuke boodschap maar je weet niet hoe je dat online kan zetten. Met een Facebookhulp contract helpen we jou daar waar nodug voo reen vast bedrag per maand.

Facebook ondersteuning

€ 30,- per maand

Inclusief het plaatsen van berichten en waar nodig aanpassen van beeldmateriaal.

Excl. btw.

Haal alles uit Facebook

Samen sta je sterker, daarom helpen we jou graag met jouw Facebook campagne.