Een prachtige kalender,
geheel op maat gemaakt.

Bestel nu de kalenders voor 2019. De weekkalenders worden geheel op maat gemaakt, uiteraard in elke gewenste huisstijl en uitstraling. Uniek bij deze kalanders: Voeg direct alle activiteiten van 2019 toe aan de weekkalender, zo is de lezer direct op hoogte van jouw activiteiten.

Wil je ook een mooie kalender voor jouw organisatie? Geheel op maat gemaakt.

Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schoolkalenders

Schoolkalenders v.a.

6,- per stuk

Als school heb je veel informatie die wil delen met de ouders. Hier kan je een schoolgids voor maken, maar leest men deze schoolgids wel? Daarom hebben we een kalender ontwikkeld waarop de school haar belangrijkste informatie in kan plaatsen. Denk aan de vakanties en de financiële verplichtingen. Omdat de kalender geheel op maat gemaakt wordt, is het mogelijk elke dag van het jaar te voorzien van een activiteit.

Zo vergeet niemand meer de studiedagen, aangepast rooster en andere belangrijke zaken.

Weekkalenders

Weekkalenders v.a.

2,95 per stuk

Een weekkalender is een prachtig relatiegeschenk. De ontvanger hangt deze aan de muur en je merk is het hele jaar zichtbaar. Door de speciale techniek die wij gebruiken is het mogelijk alle activiteiten die je organiseert gedurende het jaar in de kalender op te nemen. Zo hebben we vele kalenders gemaakt voor zorginstellingen en kinderdagverblijven. Elke kalender is weer uniek, met zijn eigen inhoud en karakter.

Weekkalenders op maat zijn te bestellen vanaf 25 stuks.

Verjaardagskalender

Verjaardagskalenders v.a.

2,95 per stuk

Een verjaardagskalender bestaat uit 6 vellen full color drukwerk. De verjaardagskalender is tijdloos en is een prima relatiegeschenk. De opmaak vindt in overleg plaats, met 12 mooie beelden maken we de verjaardagskalender helemaal af.

Ook voor jouw organisatie maken we prachtige verjaardagskalenders. Met jouw logo en in de juiste huisstijl heb je een ideaal relatiegeschenk in huis.

Verjaardagskalenders zijn per stuk te bestellen, maar ook in grotere oplages.

Een prachtige weekkalender

Speciaal voor organisaties die veel evenementen plannen is een kalender op maat  de perfecte kalender. In een Excel bestand geeft je alle activiteiten van het komend jaar door, en wij ontwerpen een kalender op maat, inclusief alle geplande activiteiten. Deze kalender is een perfect relatiegeschenk.

Voor zorginstellingen en kinderdagverblijf hebben we al vele jaren een mooie kalenders op maat gemaakt.

Grootletter kalenders

Grootletter kalenders zijn speciaal ontwikkeld voor senioren. Ook deze kalender wordt in overleg geheel op maat gemaakt. De week begint op de door jullie aangegeven dag. Ook de invulling van de dagen kan naar eigen wens ingevuld worden.

Wil je ook een mooie kalender voor jouw organisatie? Geheel op maat gemaakt.

Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.