Ontwerp huisstijl

Je huisstijl omvat alles waar je naam op staat. Het begint met een pakkend logo. Vervolgens moeten de andere producten zoals visitekaarten en briefpapier in dezelfde sfeer gemaakt worden. Eenheid en herkenbaarheid zorgt er voor dat jouw merk gaat opvallen.

Ontwerp logo

Een logo moet het juiste gevoel oproepen bij jouw doelgroep. Wij ontwerpen logo’s voor elke organisatie. Het ontwerpen van een logo is maatwerk. We zijn pas klaar als jij tevreden bent.

Ontwerp visitekaartjes

Een visitekaartje is een persoonlijke kaartje waar jouw persoonlijke gegevens op staan. Je geeft dit kaartje aan klanten of zakelijke relaties. Dit kaartje dient weer dezelfde uitstraling te hebben als de andere producten in je huisstijl.

Ontwerp briefpapier

Het briefpapier dat je gebruikt ontwerpen wij geheel volgens jouw huisstijl. Het sluit aan bij je logo en visitekaartje.

Ontwerp logo

325,- excl. btw.

Je (nieuwe) logo geven wij mooi vorm. Na een uitgebreide inventarisatie gaan we aan de slag. Er is voldoende ruimte voor feedback. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Ontwerp visitekaart

75,- excl. btw.

Als je een mooi logo hebt, kunnen we ook een passend visitekaartje maken. Geheel in stijl met jouw logo. Wij kennen geen maximaal aantal revisie rondes. Alleen het resultaat telt.

Ontwerp briefpapier

75,- excl. btw.

Om je hele huisstijl compleet te maken kunnen we ook een mooi en passend briefpapier ontwerpen. Wederom geheel in stijl. We zorgen ervoor dat alle producten op elkaar aansluiten.

Wil je naast het ontwerp ook drukwerk bestellen?

Maak dan gebruik van onze voordelige paketten.

Bespaar veel geld en kies voor een huisstijl pakket.

Drukwerk visitekaartjes

Visitekaartjes drukken we op dik stevig papier, naar keuze kan dit glanzend of mat. In ieder geval aan beide kanten in full colour.

Drukwerk briefpapier

Het briefpapier is geschikt voor jouw laserprinter, zodat je zelf eenvoudig jouw facturen en offertes kan printen, maar dan helemaal in stijl met je eigen huisstijl.

Drukwerk enveloppen

De enveloppen die wij drukken hebben het A5 formaat en zijn voorzien van een plakstrip. Indien gewenst met venster, naar keuze links of rechts.