Huur jouw website

Je wilt graag zichtbaar zijn online, je wil je naamsbekendheid en daarna ook je omzet een boost geven. Het internet is een prima plek om jouw product of dienst aan te bieden. Potentiële klanten gaan namelijk online op zoek naar jouw dienst of product. Ze gaan zich oriënteren. Welke aanbieders zijn er? Welke aanbieder is betrouwbaar? En welke is betaalbaar? Als je niet online te vinden bent gaat die potentiële aan jou voorbij, dat is jammer.

Ja, ik wil ook graag een mooie website

die goed gevonden wordt

Maak vrijblijvend een afspraak. Praten kost niks.

Budget

30 per maand (ex. btw)

Huur een website, voor een vast bedrag per maand.

Starter

45 per maand (ex. btw)

Huur een website, voor een vast bedrag per maand.

Professional

60 per maand (ex. btw)

Huur een website, voor een vast bedrag per maand.

Gold

90 per maand (ex. btw)

Huur een website, voor een vast bedrag per maand.

Een greep uit ons portfolio

Kies de module(s)

Onze huurwebsite zijn modulair van opbouw. Je hoeft niet meteen een website te laten bouwen waar alles op en aan zit. Je kan beginnen met juist die elementen die meerwaarde hebben voor jouw organisatie. Wanneer later blijkt dat er groei noodzakelijk is, voegen we deze elementen eenvoudigweg toe.

Website ontwerp

Wij werken met WordPress, dit is een open source programma waar al vele duizenden website meer zijn gemaakt. De basis deze website wordt altijd gevormd door een template. Wij passen de gehele website aan naar jouw wensen en de huisstijl die past bij jouw organisatie.
En dat voor een vats bedrag per maand.

Losse prijs: € 1575,-

Hosting website

Jouw website moet zichtbaar zijn op internet. Daarom moet de website op een server geplaatst worden die verbonden is met het internet. Speciale hostingsbedrijven bieden deze dient aan. Zij zorgen ervoor dat de door ons gemaakte website online staat.

Wij regelen dit van A tot Z.

Losse prijs: € 55,- per jaar

Domeinnaam registratie

De URL oftewel de domeinnaam dient geregistreerd te worden. Alleen dan kan je gebruik maken van de domeinnaam. Ook deze domeinnaam registratie regelen wij voor jou.
Ook als je alvast een naam wil vastleggen, die je later wil gaan gebruiken.
Leg nu je domeinnaam vast.

Losse prijs: € 25,- per jaar

Maak nu een afspraak, of vraag eenvoudig een offerte aan

Wij laten jouw merk stralen en zorgen dat jij online zichtbaar bent

Back up

Helaas zijn er ook kwaadwillende online. Een website is een object welke graag doelwit is van hackers. Uiteraard doen wij er alles aan om deze ongenode gasten buiten de deur te houden. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is het goed te weten dat we elke week een update draaien van jouw website. Op die manier ben je verzekerd van een veilig gevoel.

Losse prijs: € 25,- per jaar

Updates

Omdat je website bestaan uit een hoeveelheid plug-ins die door derde worden gemaakt, dienen deze plug-ins ook telkens geüpdatet te worden. Ook het basis systeem heeft met enige regelmaat een update een update nodig. Dit is allemaal noodzakelijk om kleine problemen op te lossen en wederom om hackers buiten de deur te houden.
Ook voor jouw website.

Losse prijs: € 125,- per jaar

Aanpassen inhoud

De inhoud van jouw website is niet statisch. Misschien zijn de producten wel seizoensgebonden. Misschien veranderen je prijzen wel? Of breid je je assortiment uit. Je klant zitten niet te wachten op een website die nooit wordt bijgewerkt. Pas daarom regelmatig de inhoud van je website aan. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Wij passen op basis van jouw input jouw website aan.

Losse prijs: € 65,- per uur

Maak nu een afspraak, of vraag eenvoudig een offerte aan

Wij laten jouw merk stralen en zorgen dat jij online zichtbaar bent

E-mail forward

Wanneer je een domein hebt gekozen, wil je natuurlijk ook gebruik maken van het zelfde e-mail adres. Dus als je www.jouwbedrijfsnaam.nl hebt gekozen, wil je ook het mail adres info@jouwbedrijfsnaam.nl gebruiken. Maar, je wilt niet al je computers, tablets en telefoons opnieuw instellen. Kies dan voor een e-mail forward. Alle mail die naar jouw nieuwe mail adres gestuurd worden, worden dan doorgestuurd naar jouw bestaande mail adres.

Niet los te koop

E-mail account

Wanneer je een domein hebt gekozen, wil je natuurlijk ook gebruik maken van het zelfde e-mail adres. Dus als je www.jouwbedrijfsnaam.nl hebt gekozen, wil je ook het mail adres info@jouwbedrijfsnaam.nl gebruiken. Wil je meer mogelijkheden hebben ten aanzien van je mail? Bijvoorbeeld ook als info@jouwbedrijfsnaam.nl kunnen versturen. Of dat al je mail synchroon loopt op al je apparaten, kies dan voor een echt mail account

Niet los te koop

Foto collage

Wanneer je vaak wisselende producten aan je publiek wil tonen, bijvoorbeeld in de kledingbranche, is een foto collage is prachtig middel. Er zijn verschillende manieren om de foto’s te tonen aan het publiek. Samen kijken we welke manier het beste pst bij jouw organisatie. Je kan bijvoorbeeld de foto’s mailen of versturen via Whats app.
Wij zorgen er in ieder geval voor dat jouw foto’s gedeeld worden op jouw website zodat jouw website actueel blijft.

Losse prijs: € 15,- maand

Maak nu een afspraak, of vraag eenvoudig een offerte aan

Wij laten jouw merk stralen en zorgen dat jij online zichtbaar bent

Nieuwsbrief module

Blijf in contact met je klanten. Dat kan natuurlijk via sociale media, maar ook door klanten regelmatig een nieuwsbrief te sturen. Klanten kunnen zich op de website aanmelden voor een nieuwsbrief. We integreren het aanmeldformulier, en we stellen samen met jou twee maal per maand een nieuwsbrief op. Zo kan je je bestaande klanten op de hoogte houden, en kunnen nieuwe klanten je beter leren kennen, en daar draait het om.

Losse prijs: € 65,- per maand

Facebook ondersteuning

Natuurlijk kan je zelf af en toe een berichtje op Facebook zetten en je vrienden uitnodigen om jouw zakelijke pagina te liken, maar heb je daar wel tijd voor? En juist als jij het druk hebt is het tijd om iets online te zetten. En dan heb je net iets leuks in gedachte en dan past het net niet binnen de huisstijl of de kaders van Facebook en moet het weer aangepast worden. Dan is het goed te weten, dat wij je graag ondersteunen en voor jou de juiste berichten plaatsen.

Losse prijs: € 65,- per maand

Google Adwords

We hebben er samen alles aan gedaan om de website goed gevonden te laten worden, maar je wil graag meer bereik halen uit de website. Daarom kan je besluiten om een betaalde advertentie te plaatsen op Google, een Adwords campagne. Dit is een tijdrovende en kostbare zaak als je niet weet wat je doet. Daarom doen wij het graag voor je. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om jouw campagne te laten slagen. Prijs is exclusief campagne geld.

Losse prijs: € 65,- per maand